Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، اختتامیه سی‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان‌ونوجوانان امشب چهارشنبه ۱۴ شهریورماه با حضور جمعی از هنرمندان در سالن کوثر ورزشگاه ۲۲ بهمن برگزار شد.

در ابتدای این مراسم تیزر سی و یکمین جشنواره بین المللی فیلم ها کودکان و نوجوانان به نمایش در آمد.

 سپس چند ترانه توسط گروهی کودک و نوجوان اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اجرای این مراسم برعهده هومن حاجی عبداللهی بود. او ضمن خوشامدگویی گفت: به همه فرزندان و بچه های کشورمان درود می فرستیم، چرا که این جشنواره و این وقت و ساعت برای آنهاست. امسال به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامیمان، فیلم های مختلف کودک و نوجوان به نمایش در آمده و امشب این جشنواره به کار خود پایان می دهد.

سپس گزارشی ویدیویی از روزهای برگزاری سی و یکمین جشنواره فیلم کودک به نمایش در آمد.

نوروزی شهردار اصفهان در این مراسم گفت: بسیار خرسندم که جشنواره فیلم کودک امسال نیز توانسته به خوبی برگزار شود و این مهم محقق نمی شد، جز با تلاش دوستانی که شبانه روز برای این جشنواره کوشیدند. از همه هنرمندانی که در این جشنواره شرکت کردند، تشکر می کنم. در این جشنواره یکی از رویاهای ما محقق شد و آن چهارباغ پر جنب و جوش بود. اصفهان شهری است که باید در کانون توجه تمامی مردم جهان قرار گیرد و ما امیدواریم روزی این انگاره را با چشمانمان ببینیم. 

در ادامه ویدیو برای قدردانی از شهدای دفاع مقدس به نمایش در آمد. 

عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم بیان کرد: خوشحالم که بار دیگر جشنواره فیلم کودک و نوجوان در اصفهان برگزار می شود، منطقه ای که همواره در تمامی عرصه های هنری، کم نظیر بوده است. سینمای کودک و نوجوان بخش مهمی از سینمای ایران است، ما ۱۸ میلیون کودک و نوجوان داریم که آینده جمهوری اسلامی را می سازند. کارشناسان وزارت آموزش پرورش می گویند که از بین کودکان و نوجوان ۸ ساعت از ۲۴ ساعت روزانه خود را در فضای مجازی می گذرانند. متاسفانه اکثر کودکان و نوجوانان کشورمان فیلم هایی را مشاهده می کنند و این موضوع به علت آن است که ما در این عرصه به خوبی عمل نکرده ایم. 

وی ادامه داد: فروش فیلمهای کودک و نوجوان از نیمه دوم سال گذشته تاکنون چشم گیر بوده است و این موضوع نوید روزهای خوب و مبارکی را می دهد. این که در تفاهم نامه سازمان سینمایی قید شده است که تمامی سالن های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تجهیز شوند و به چرخه اکران آثار کودک و نوجوان اضافه شوند، خبر خوبی است. در کنار این خبرهای خوب باید پایه های سینمای کودک و نوجوان نیز در کشورمان محکم شود. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: این که ما پخش کننده قدرتمندی در عرصه سینمای کودک ندارم، یک نوع ضعف است که باید به زودی در صدد برطرف کردن آن برآییم. ما باید تجربیاتی که هر سال در جشنواره فیلم کودک به دست می آوریم را به کار بگیرم تا سینمای کودک به سمت اعتلا پیش برود. ما باید طعم سینمای کودک را به طور شایسته در سینمای ایران بچشیم. سینمای انیمیشن امروز یکی از پیشگامان سینمای کودک و نوجوان است و ما باید از این پتانسیل استفاده کافی و وافی را ببریم. ما حتماً نیازمند به این هستیم که با به کارگیری از جدیدترین و به روزترین تکنولوژی روز دنیا، برای کودکان و نوجوانان کالا ومحصول با کیفیت تولید کنیم. دست آخر از شهرداری و شهر اصفهان برای میزبانی این جشنواره تشکر می کنم. 

بنابراین گزارش، اختتامیه سی‌ویکمین جشنواره فیلم‌های کودک‌ونوجوان در حالی برگزار شد که وعده علیرضا رضاداد مبنی بر تندتر شدن ریتم برگزاری مراسم محقق نشد. به علاوه این که در این مراسم چند استند‌آپ با مطالب اروتیک ارائه شد. این موضوع در حال بود که بخش اعظم مراسم اختتامیه را کودکان و نوجوانان تشکیل داده بودند.

در ادامه برندگان بخش‌های مختلف جشنواره فیلم‌های کودک‌ونوجوان را مشاهده می‌کنید:

بخش سینمای ایران

بهترین فیلم پویانمایی کوتاه: فیلم «باربر» به کارگردانی داریوش اسکویی

بهترین فیلم کوتاه داستانی: فیلم «مارلون» به کارگردانی درناز حاجی‌ها

بهترین بازیگر کودک: به طور مشترک سجاد اسماعیلی برای بازی در فیلم «لکنت» و «سامیار محمدی» برای بازی در فیلم تپلی

تقدیر بازیگری: مرتضی حسینی برای بازی در فیلم «سوم شخص غایب»

بهترین فیلمنامه: میترا تیموریان و غلامرضا رمضانی برای فیلم «ضربه فنی»

بهترین کارگردانی: محمدرضا حاجی غلامی برای فیلم «لکنت»

بهترین فیلم سینمایی کودک: «پاستاریونی» به تهیه کنندگی بیتا منصوری

بهترین فیلم نوجوانان: فیلم ضربه فنی به تهیه کنندگی غلامرضا رمضانی

جایزه ویژه هیئت داوران: به طور مشترک برای فیلم‌های «آخرین داستان» به کارگردانی اشکان رهگذر و فیلم «لکنت» به کارگردانی محمدرضا حاجی غلامی

جایزه ویژه زاون قوکاسیان: فیلم «ضربه فنی» به کارگردانی غلامرضا رمضانی

آثار داستانی سینمای ایران

بهترین فیلمنامه بلند داستانی: شریف کاظمی و رضا آقایی برای نگارش فیلم «عینک»

بهترین کارگردانی: به خانم پرنیا کاظمی برای فیلم »بُروا»

بهترین تهیه‌کنندگی: به مهرداد مجیدی برای تهیه کنندگی فیلم «بُروا» رسید.

جایزه شهید بهنام محمدی: سعید حاجی غلامی برای فیلم کوتاه «جمعه گل»

آثار مسابقه‌ای سینمای کودکان و نوجوان ایران:

بهترین فیلم کودک: «پاستاریونی» به تهیه کنندگی بیتا منصوری

بهترین فیلم نوجوانان: «ضربه فنی» به تهیه کنندگی غلامرضا رمضانی

بخش بین الملل

بهترین فیلم کودک و نوجوان: فیلم «تنها» به تهیه کنندگی داوید مونرو از کشور فرانسه

بهترین فیلم کوتاه داستانی: «فقط برو» به کارگردانی پاولز دونیکو

بهترین فیلمنامه: دامیان مانیول و کوئین ایگاراچی برای فیلم «شبی که شنا کردم»

بهترین کارگردانی فیلم بلند: محمدرضا حاجی غلامی برای فیلم «لکنت» از ایران

جایزه ویژه هیئت داوران: کامیلا آندینی برای فیلم «دیدن یا ندیدن» از کشور اندونزی

جایزه بهترین فیلم بلند داستانی: «خانه» اثر کیم جونگ وو از کره جنوبی رسید.

جایزه ویژه یونیسف

بهترین بازیگر کودک و نوجوان: به سجاد اسماعیلی به خاطر فیلم «لکنت»

دیپلم افتخار یونیسف: محمدرضا حاجی غلامی برای فیلم «جمعه گل»

بهترین فیلم یونیسف: امیر مشهدی عباس برای فیلم «دوچ»

جایزه سیفژ

بهترین فیلم: «خانه» به کارگردانی کیم جونگ وو از کره جنوبی

بخش پویانمایی

بهترین کارگردانی: اشکان رهگذر «برای انیمیشن «آخرین داستان»

بهترین انیمیشن کوتاه: فیلم «بدو رستم بدو» به کارگردانی حسین ملایمی

بهترین انیمیشن بلند فیلم «عملیات کاتماندو »از کشور کانادا

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۰۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان